20 persones ja s’han informat a l’Oficina d’Habitatge d’Olot sobre com accedir als pisos de lloguer social de Sant Miquel

20 famílies s’han mostrat interessades en accedir als pisos de lloguer social adquirits entre l’Ajuntament d’Olot i la Generalitat al Barri de Sant Miquel. Dues d’elles ja han formalitzat la sol·licitud. De les persones que han demanat informació, 14 són parelles menors de 35 anys, 2 són famílies monoparentals i 2 més són persones grans majors de 65 anys.

El termini per presentar les sol·licituds als pisos de lloguer social comprats entre la generalitat i l’Ajuntament d’Olot al barri de Sant Miquel fa una setmana que es va obrir. En aquest temps ja han estat 20 les persones o famílies que s’hi han mostrat interessades i dues d’aquestes ja han presentat la sol·licitud. La majoria d’elles, 14, són parelles menors de 35 anys. Per a aquest perfil, en les bases d’accés als pisos, s’han reservat 17 habitatges considerant que seria el grup que més interès mostraria, tal com està sent.

Als 28 pisos també hi poden accedir persones grans majors de 65 anys i famílies monoparentals als que s’han reservat 6 i 5 habitatges respectivament. En aquests casos han estat dos de cada els que ja s’han mostrat interessats. El termini per presentar sol·licituds està obert fins al 16 de setembre. Els interessats poden adreçar-se a l’Oficina d’Habitatge d’Olot on se’ls orientarà i ajudarà a complimentar els requeriments de la sol·licitud.

20 persones ja s’han informat a l’Oficina d’Habitatge d’Olot sobre com accedir als pisos de lloguer social de Sant Miquel

+barris

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s