Obert el termini de sol·licituds per als pisos de lloguer social

Gent gran, famílies monoparentals i menors de 35 anys, destinataris de la promoció

Aquest dilluns 1 d’agost s’ha obert el termini de sol·licituds per als 28 habitatges que l’Ajuntament d’Olot i la Generalitat van comprar el passat mes de maig per destinar-los a lloguer social. Els pisos, situats al carrer Abat Racimir i Josep M. Capdevila, van ser adquirits a principis del mes de maig mitjançant el dret de tanteig i retracte en una compra conjunta que, per la seva importància, va ser la primera d’aquestes característiques que es va realitzar a tot Catalunya.

Els habitatges tenen una superfície que va des dels 45,95m2 als 91,40m2 (d’una a tres habitacions) amb plaça d’aparcament vinculada a cada vivenda. El preu del lloguer oscil·la entre els 221,46 euros als 368,73 euros al mes i s’hi podran acollir els col·lectius gent gran, famílies monoparentals i joves menors de 35 anys. Podeu consultar les bases de la convocatòria a la pàgina web de l’Ajuntament www.olot.cat.

El termini de presentació de sol·licituds comença aquest dilluns 1 d’agost i s’allargarà fins al 16 de setembre. Per a més informació, cal dirigir-se a l’Oficina Local d’Habitatge, a la primera planta de l’Ajuntament d’Olot.Vista_Aerea_SantMiquel_LesTries_PIAM

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s