Consell de Barri. Gestió d’usos del casal de barri i l’escola bressol.

Gestió d’usos del casal de barri i l’escola bressol.

L’escola bressol està en funcionament, es va tancar una línia de la de les Fonts i això ha permès que, tot i començar amb 9 infants, ara n’hi hagin 18 i per tant, la línia estigui plena.

Com a conseqüència d’això, l’espai Larai no té espai i per tant, hi ha 100 famílies a qui es vol continuar atenent i  cal buscar un nou emplaçament. El casal de barri ja aglutina la majoria de les activitats del barri i amb el Larai, quedarà molt ple i no hi podrem fer activitats noves. Per això, ens agradaria dotar d’un nou equipament al barri, un equipament adequat i hem demanat que ens fessin un pressupost de què valdria arreglar els locals 7 i 9 del carrer Rei Martí l’Humà. Hem demanat què costaria convertir-ho en un sol local, amb porta corredissa al mig, adaptat, amb lavabos nous, calefacció i sostre i terra nous. Això permetria compaginar més activitats i posar en joc 2 espais més pel barri.

Aquesta actuació no depèn de res, si decidim que sí al final de la reunió d’avui, la farem i valdria uns 58.000€ i les obres acabarien abans de finals d’any.

20160926-acta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s