Els menors de 35 anys, els principals veïns dels pisos de lloguer social a Sant Miquel

L’Ajuntament d’Olot ja ha adjudicat gairebé tots els pisos de lloguer del bloc de pisos que va comprar al barri de Sant Miquel amb la Generalitat de Catalunya. Al final dels tres col·lectius que hi podien optar els menors de 35 anys han estat qui més els ha demanat.Vista_Aerea_SantMiquel_LesTries_PIAM

 

Aquesta setmana l’Ajuntament ha començat a notificar a les 26 persones que ja disposen d’un habitatge del barri de Sant Miquel. La previsió és que abans de Nadal ja hi estiguin vivint. Del total de beneficiaris, la majoria tenen menys de 35 anys – un total de 19-, mentre que 5 són de més de 65 anys i 2, famílies monoparentals. El regidor d’Habitatge, Pep Berga, ha explicat que el que es volia sobretot era oferir als joves una oportunitat per independitzar-se amb un lloguer assequible.

El lloguer ocupa l’Oficina

Els ajuts de lloguer són la principal activitat de l’Oficina Local d’Habitatge. Durant el 2015, van representar 4 de cada 10 gestions fetes. En total, es van fer 7.840 atencions per a la tramitació i gestió d’aquests ajuts destinats al pagament de la renda de lloguer o prestacions econòmiques d’urgència especial. L’import total dels ajuts concedits per part de la Generalitat van ser de més de 665.000 euros.

Els preus

El preu del lloguer d’aquests pisos al barri de Sant Miquel va dels 221,46 euros fins als 368,73 euros. Els beneficiaris que rebin un ajut de la Generalitat per al lloguer podran seguir rebent-lo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s