El barri de St. Miquel Col·labora i participa amb la III Desfilada de Moda Africana

dsc_0015

III Desfilada de moda africana

Sala Torín. Olot

26 de novembre de 2016 de 16 a 20 h.

Hatambinnira Jike Lemunu (HJL), és una entitat de joves africans de la ciutat d’Olot que el proper 26 de novembre organitza la III Desfilada de moda africana, una activitat que s’organitza dintre els pressupostos participatius de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot .

És una activitat amb tres objectius clars: afavorir l’inclusió, millorar la cohesió social i apropar la cultura africana a tothom.

En aquesta tercera edició s’incorporen, però,  elements que fan que aquesta sigui una desfilada diferent a les dues anteriors. Una desfilada que continua tenint com a pal de paller la cultura Soninké però que amplia molt la quantitat i diversitat de persones col·laborades.

Són moltes les entitats i persones que, de manera desinteressada, han col·laborat en la confecció dels vestits, L’Espai Cosidor de St. Miquel,  la Carlota, la Bintu i en Suleiman, un sastre africà, han dissenyat conjuntament els vestits Tots ells,més enllà de cosir roba, han estat també teixint cultura..

Altres col·laboradors a la desfilada són els joves de l’Espai Ideal i l’entitat Al Rahma i també persones a nivell individual que desfilaran aquell dia.

El cartell d’aquest any és obra de la dissenyadora Roser Matas, que també ha volgut aportar el seu granet de sorra desinteressat en aquest projecte.

Però en aquesta edició, no tot és moda, hi haurà també música a toc de tambors, un mini concert, ball, i sobre tot moltes ganes de passar-ho bé.

Us hi esperem a tots!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s