ESPAI LARAI. Un any més comencem el curs amb molta il·lusió, amb noves activitats i amb ganes de continuar sent un punt de referència pel barri.

L’espai Larai és un servei gestionat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, ubicat al barri de Sant Miquel-Les Tries. És un projecte socioeducatiu que treballa amb nens i nenes de 6 a 16 anys i amb el que fa referència al seu entorn més proper: família, barri, escola…

A partir del vincle, treballem els valors i les habilitats socials que ens permeten desenvolupar com a millors persones.

Els Infants:

Amb ells treballem els hàbits d’estudi, les rutines diàries, i els valors en el lleure ( autoestima, companyerisme, respecte, convivència, cooperativisme…) ho fem a partir de les activitats realitzades durant el dia a dia ( larai diari, larai estiu) i les activitats que es duen a terme en moments puntuals durant el curs ( marató de sang, recollida d’aliments i activitats de sensibilització).

Les Famílies:

Treballem amb les famílies per tal de potenciar la vinculació i la implicació d’aquestes en el procés educatiu, ho fem a partir de tutories individuals i de trobades grupals on es dona resposta a les seves necessitats pel que fa referència als infants.

També es creen espais de relació i comunicació per afavorir la coneixença.

El Barri:

Durant tot l’any es participa i es lideren activitats per tal de fomentar la identitat i la pertinença dels infants del larai i les seves famílies al barri, el treball amb xarxa amb els tècnics i entitats que hi treballen afavoreix la convivència i dona un valor afegit al projecte.

L’Espai Larai

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s