Comencen les obres de la nova zona de Lleure i esportiva al barri de Sant Miquel.

La zona esportiva que es va decidir construir al barri, en els terrenys del Mas Bufador, segons el PIAM i la decisió unànime del Consell de barri de Sant Miquel han començat les seves obres.

La Zona esportiva i de Lleure estarà equipada amb una pista de bàsquet i un camp de futbol, plantació d’arbres, col·locació d’una xarxa per no crear molèsties als veïns i veïnes s’aplanaran el terra i una canalització que reculli l’aigua cap al clavegueram. Aquests terrens estaran ubicats entre el volcà la Garrinada i la carretera de les Feixes.

Un cop acabada la zona esportiva i de lleure, continuaran les obres del camí intervolcànic. Les obres s’han adjudicat per fer el nou camí per a ús de vianants i bicicletes (no per a vehicles motoritzats), unirà els barris de Sant miquel i El Morrot. Tindrà uns 760 metres aproximadament de llargada i uns tres metres d’amplada amb una il·luminació al terra indicant el camí , el camí sortirà de l’aparcament del carrer Rei Martí l’Humà i arribarà al carrer Puigmal  (barri del Morrot).

Totes aquestes obres donen resposta al PIAM i consensuat al Consell de Barri de Sant Miquel.

IMG_20170705_113928

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s