La Quina del Tió de Sant Miquel va repartir més de 300 bosses de joguines a nens i nenes d’Olot.

El divendres 29 de desembre del 2017 a 2/4 de 4 de la tarda,  la Quina del Tió Infantil i familiar al casal de barri de sant Miquel.

Aquesta Quina tindrà unes característiques molt especials, ja que un any més, tots els regals seran joguines obtingudes de la recollida que s’ha portat a terme. Serà un espai on tota la família podrà gaudir d’una bona estona i els infants que hi participin podran emportar-se regals ben originals. Aquesta activitat és organitzada conjuntament per l’Espai Larai i Garrotxa Diversa.

Des de l’organització aquest any es vol col·laborar amb el banc d’aliments i per això es proposa a tots els participants a portar un aliment per al tió. No us ho podeu perdre, us esperem a tots i totes!

http://www.elgarrotxi.cat/la-quina-del-tio-al-barri-de-sant-miquel/

quina

Dissabte 30 de desembre es va celebrar la Quina del Tió al barri de Sant Miquel.

Garrotxa Diversa s’ha unit a Larai en una tradició solidària que ja està instal·lada a la Garrotxa. És per aquest dates que se celebra la Quina de Sant Miquel, que aquest any ha passat a dir-se La Quina del Tió amb la intenció, com sempre, que cap nen es quedi sense joguina.

Larai i Garrotxa Diversa, dues entitats que treballen en una mateixa direcció, s’han unit enguany en un acte solidari que ja està del tot assentat a la Garrotxa. Es tracta de la Quina Familiar de Sant Miquel, que aquest cop ha canviat de nom per anomenar-se Quina del Tió i, d’aquesta manera, abraçar una tradició catalana. La finalitat de la Quina és que cap nen es quedi sense regal. Escoles, entitats, establiments i moltes persones han participat per fer-ho possible. Els nois i noies, a canvi, han dut aliment al Tió per poder portar-lo al Banc dels Aliments. Una Quina que va comptar amb més de 300 regals. I és que, al final, les cares dels nens compensen l’esforç dels voluntaris i voluntàries de Larai i Garrotxa Diversa.

http://www.olot.tv/noticies/la-quina-del-tio-de-sant-miquel-reparteix-mes-de-300-bosses-de-joguines-a-nens-i-nenes-dolot/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s