BÀSQUET A LES PLACES, PER A TOTHOM.

Aquest cap de setmana comença el projecte “Bàsquet a les places”. El Consorci d’Acció social de la Garrotxa i l’Àrea d’Esport i Lleure de l’Ajuntament d’Olot impulsen aquesta iniciativa que va sorgir d’un grup de joves apassionats al bàsquet. Els nois (jugadors i entrenadors) del Club de Bàsquet Vall d’en Bas volen fer arribar  aquest esport al màxim de persones i amb aquest objectiu van començar a treballar per tirar endavant la iniciativa que aquest diumenge comença a ser realitat.

El “Bàsquet a les places” vol unir infants, joves i adults sigui quina sigui la seva procedència al voltant d’aquest esport. Pretén unir a diferents espais de la ciutat persones que comparteixin la passió per l’esport, el bàsquet, la superació i la integració i cohesió social en els espais públics

El projecte s’iniciarà aquest diumenge 20 de maig a la pista de Bonavista i continuarà durant tres diumenges a les places de Sant Miquel, Pla de Dalt i la pista exterior del Pavelló Municipal. L’activitat estarà programada de les 10 a 12 hores i és gratuïta.

basquet a les places.jpg

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s