Acta del consell de barri del dia 7 de maig del 2018

El passat 7 de maig de 2018 van fer el Consell de barri de Sant Miquel on es van presentar les propostes per les accions de millora més votades el passat 12 de març.

El PIAM de Sant Miquel es va iniciar l’any 2014 amb la voluntat de decidir i planificar les accions de millora del barri. A principis de 2016 es va constituir el Consell de Barri que està obert a totes les persones que tenen ganes de contribuir a la millorar de Sant Miquel. Entitats, veïns i veïnes i representants de l’Ajuntament d’Olot es troben de forma periòdica per decidir les accions que es duen a terme i amb quina prioritat.

Adjuntem l’acte i les propostes presentades i acceptades pels veïns i veïnes del Consell així com de les entitats i associacions del barri.

  • La millora peatonal de l’Avinguda Girona-Pare Antoni Soler.  El Consell de Barri ha escollit el projecte, amb un import de 20.000 euros.
  •  La construcció d’un mirador al carrer de Sant Miquel a l’espai que ocupaven dos habitatges que es van enderrocar el 2017, el cost estimat de 50.000 euros, és la primera fase d’una actuació que ha de permetre la futura connexió amb el Molí d’en Climent.
  •  Il•luminació del camí intervolcanic entre els barris de Sant Miquel i el Morrot com una altra de les prioritats d’aquest 2018. En total es col•locaran 28 punts de llum, del mateix format que els que s’han instal•lat a la pujada al volcà Montsacopa seguint les directrius del Parc Natural (amb un pressupost total de 32.000 euros).
  • Canvi d’ubicació del nou camp de futbol, amb un import de 24.000 euros.
  • Intervencions artístiques per millorar el paisatge urbà. Amb un cost de 15.000 euros, es farà una creació artística seguint amb la iniciativa del Womart realitzada a la façana del Museu dels Sants.

 Acta del Consell de barri

acta-resum_cb_st_mique_070518

Presentació ordre del dia Consell de barri

https://prezi.com/view/ST92NFNBzGE1lnmVYkr0/

Presentació de projectes pel PIAM 2018

PIAM St MIQUEL – Actuacions 2018

Còpia de QUAN LA GENT S'AJUNTA...

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s