CONSELL DE BARRI DE SANT MIQUEL . APROVADES 5 ACCIONS DE MILLORES PEL 2019

Ahir dilluns es va celebrar el segon Consell de Barri del 2019 amb la votació de les 5 primeres accions de millora del 2019.

Al voltant de 50 veïns i veïnes van poder decidir les que seràn les primeres accions de millora pel barri de Sant Miquel segons l’estudi fet al 2014 del PIAM.

Les millores aprovades ahir van ser;

  • Acció 24. Millora de la qualitat paisatgística de l’Av Girona. Acció 11. Millorar la qualitat de vianants de l’avinguda de Girona. Estudi de l’Av. Girona, en termes de seguretat i il·luminació.
  • Acció 06. Pla de solars i parcel·les buides. Acció 2. Cessió i adequació d’un solar. Si és necessari treure llocs d’aparcament utilitzar l’espai que en aquest moments està en ús de cotxes aparcats en el solar de l’Av Girona i el carrer Josep Soler[i].
  • Acció 13. Regeneració del carrer de sant Miquel. Enderrocament de tres cases al carrer de St. Miquel per portar a terme una connexió de vianants i bicis entre la font dins la ronda de sant Miquel seguint la Rivera del riu. Es podria fer en dos fases.
  • Acció 15. Programa de gestió d’usos i activitats del Casal i escola Bressol. Millora de les instal·lacions del Casal de barri i l’espai Bufadors
  • Acció 25. Intervencions artístiques per la millora del paisatge urbà. Accions i intervencions en el territori culturals i/o artístiques.
  • Acció 23. Posada en valor del Molí de Can Climent. Manteniment i rehabilitació de l’edifici i els voltants.

 

IMG_20190218_233343

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s