La cultura com a forma d’expressió lliure al Carrer

Des de l’equip d’atenció a la comunitat hem organitzat el 2n MERCAT DE PROXIMITAT I CONVERSA, amb la intenció de repensar la ciutat per les persones, des de la proximitat. Volem recuperar el carrer com un espai de relació, i provocar que la gent surti a conversar.

El mercat comença dilluns 1 d’abril, i acaba el divendres 5 d’abril.

Hi haurà unes 20 activitats al llarg de la setmana: des de converses, a una obra de teatre, biblioteca humana, debat social sobre les migracions, espai regala conversa, laboratori de regeneració de veïnatge, etc.

http://www.casg.cat/mercat-conversa-proximitat/

DIMARTS 2 D’ABRIL A LES ESCALES DE ST. ESTEVE (GRAFFITERS DELS MURALS DE ST. MIQUEL)

Conversarem amb Jofre, Rice i Elisa Capdevila artistes urbans i autors dels murals fets al barri de Sant Miquel a partir del projecte art urbà impulsat des del consell de barri, i que comptarà amb la presència de membres de l’assemblea d’artistes de la Garrotxa i músics de carrer.

La cultura és una forma d’expressió de la identitat de les persones. Una manera de fer viure les ciutats. Ens imaginem una ciutat sense cultura? Ens imaginem una vida sense la provocació? Transgredir és l’essència de tota artista. Visualitzar una realitat, des de l’emoció. En aquest sentit, es proposa una conversa entre diferents artistes urbans, i l’associació d’artistes de la Garrotxa per reivindicar l’art com a forma de transgredir.

Certificate of Completion

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s