LA ULTRA CLEAN MARATHON ARRIBA A OLOT.

Aquest dimarts 7 de maig, Olot ha acollit l’arribada de la tercera etapa de la Ultra Clean Marathon. Es tracta d’un acte organitzat conjuntament per la Xarxa de Custòdia del Territori , la Xarxa de Voluntariat Ambiental i l’Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social “la Caixa”. Té com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

Els participants han sortit al matí de Ripoll i a les 5 de la tarda d’aquest dimarts han arribarat a Olot (al Firal petit), d’on aquest dimecres tornaran a sortir a les 7h del matí. La tercera etapa de l’Ultra Clean Marathon és la primera etapa que s’ha fet corrent -les dues primers han estat en bici i les dues últimes seran en caiac- i ha completat els 40 quilòmetres que separen Ripoll d’Olot.

L’etapa ha acabat al Firalet d’Olot on la Creu Roja de la Garrotxa, l’Institut de La Coma, veïns i veïnes del barri de sant Miquel , l’Espai larai i l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa també ha fet una acció de neteja.

Cal destacar que durant l’etapa d’avui s’han trobat les zones boscoses molt netes i els trams propers a les carreteres especialment bruts. Al llarg de l’etapa s’han recollit 60 quilos de residus (19 kgs d’envasos, 4,5 kgs de vidre i 36,5 kgs d’altres tipologies). El total acumulat des de diumenge, dia que va arrencar l’Ultra Clean Marathon, supera la tona: 1.025 kgs (110 kgs d’envasos, 22,5 kgs de vidre i 892,5 kgs d’altres tipologies).

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s