ULTRA CLEAN MARATHON PASSARÀ PER OLOT I SANT MIQUEL. T’APUNTES?

La setmana del 5 a l’11 de maig, tindrà lloc l’ULTRA CLEAN MARATHON (una volta circular a Catalunya) organitzada conjuntament amb la Xarxa de Custòdia del Territori , la Xarxa de Voluntariat Ambiental, i l’ Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social “la Caixa”.

Amb l’ULTRA CLEAN MARATHON s’uneixen dos grans esdeveniments ambientals anuals com són el Let’s Clean Up Europe i la Setmana de la Natura. Aquests esdeveniments tenen com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania sobre la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

NECESSITEN persones,grups o entitats que vulguin participar en l’arribada de la ULTRA CLEAN MARATHON a Olot el dia 7 de maig a les 17h de la tarda. L’arribada serà al FIRAL PETIT. La participació consisteix en oferir una activitat oberta (per exemple: taller de manualitats amb material de reciclatge, taller de caixes niu, punt informatiu de la teva associació relacionada amb el projecte mediambiental, etc…). Si us interessa participar-hi em podeu respondre aquest mateix mail, i ho lliguem!

NECESSITEN persones, grups, entitats, empreses… que vulguin participar caminant, corrent i recollint deixalles durant el recorregut dels últims 5 o 10 km de l’etapa en arribar a Olot el dia 7 de maig. Si us interessa participar-hi podeu entrar a la web directament i omplir la inscripció.

Us adjuntem l’enllaç de la pàgina web per a més informació: http://ultracleanmarathon.cat/

ETAPA 3. RIPOLL-OLOT

http://ultracleanmarathon.cat/ca/etapa/etapa-3-ripoll-olot/